Acrylgulv

 

Egenskaper:
Vanntett
Fugefritt
God kjemikaliebestandighet
Svært slitesterkt

Fugefritt acrylbelegg, for gulv i industri- og næringsbygg.
Systemet består av velgradert, farget kvartssand, iblandet et klart (transparent) acrylbindemiddel som forsegles med en svært slitesterk og kjemikalieresistent topplakk. Belegget legges flytende i sjikt-tykkelser fra 3-8 mm. Systemet kan leveres i en rekke fargekombinasjoner og med ulike grader av sklisikkerhet.

Belegget er spesielt godt egnet hvor det forekommer påkjenninger av organiske syrer og fettstoffer som for eksempel melkesyre, animalsk og vegetabilsk fett. Belegget er også bestandig overfor bensin og olje, men har begrenset bestandighet overfor sterke løsemidler.
Belegget kan leveres i flere varianter med henhold til fasthetsegenskaper og elastisitet, og kan tilpasses de fleste aktuelle underlag og påkjenninger.
Systemet har en god motstandsdyktighet mot termisk sjokk (kaldt og varmt vann), det anbefales likevel et lag på 6-8mm hvor det forekommer ekstreme temperatur påkjenninger i form av steam rengjøring. 

Bruksområder:
Systemet er beregnet brukt i nærings- og industribygg hvor det ønskes fugefrie, slitesterke gulv, og og hvor det samtidig settes krav til estetiske og dekorative gulvflater med meget god motstandsdyktighet mot kjemiske, termiske og mekaniske belastniger (slag, støt m.m.) samt vanntetthet, og hygiene.


Næringsmiddelindustrien
Storkjøkken
Kjemisk industri
Prosessindustri
Storkjøkken
Kjemisk industri
Prosessindustri

Translate »