Epoxy

Epoxygulv er et fleksibelt og slitesterkt gulvsystem som enkelt kan skreddersys slik du måtte ønske det. Noen av de beste egenskapene til systemet er at vi kan gi deg et sklisikkert og lett vedlikeholdt gulv, som kan legges i akkurat den fargen/mønsteret du ønsker.
Herdetiden er rask, og det er ingen løsemidler som igjen gir lite eller ingen lukt ved installering.

Epoxy består av 2 komponenter, en base som blandes med en herder før det males på gitt område.
Systemet gir vanntette, fugefrie flater med meget god bestandighet overfor de fleste kjemikalier, det er spesielt egnet hvor det forekommer påkjenninger fra alkalier, olje, fett og løsemidler, men har begrensninger når det gjelder svært høye syre-konsentrasjoner.

Tykkelsen regnes fra 0,25kg – 6kg per m2, det kommer helt an på ønsket tykkelsen du som kunde ønsker, vi anbefaler 4-6kg per m2 for gulv som brukes i industri, mens i en garasje kan det være nok med 0,5kg per m2.

Bruksområder:
Lett produksjon
Lager / ekspedisjonslokale
Laboratorier/ legemiddelindustri
Stormarkeder / Kjøpesenter
Institusjonsbygging
Korridorer / gangarealer m.m

Epoxymaling for betonggulv 
En to-komponent, vannfortynnbar, løsemiddelfri, pigmentert epoxy, spesialformulert for overflatebehandling av betong og andre sementbaserte materialer.

Kan også brukes som støvbinder på ubehandlet betong ved å påføre ett strøk.

Selvutjevnende epoxybelegg Et fugefritt epoxybelegg for gulv i industri- og næringsbygg. Systemet består av primer og selvutjevnende epoxy som utlegges flytende i sjikttykkelser fra 1,5 – 3,0 mm. Selvutjevnde epoxybelegg fremtrer med en jevn og blank overflate med høy lysrefleksjon.

Det er beregnet brukt i industri- og næringsbygg hvor det ønskes gulv med god slitestyrke og kjemikalieresistens, vanntetthet og god renholdsvennlighet/hygiene.

Translate »